Άμεσα Διαθέσιμο

Razer KRAKEN Analog PC/Console Gaming Headphones - Black

 • BRAND: Razer
 • ΚΩΔΙΚΟΣ: 26.1130


 • Εγγύηση: 2 έτη
 • Συχνότητα Ηχείων: 12 - 28000 Hz
 • Τύπος : Over Ear
 • Χρώμα: Μαύρο
 • Αρχική τιμή

  55,90€

  Περιγραφή

  Με βελτιωμένα πλέον τα χαρακτηριστικά το αγαπημένου από πολλούς ακουστικό επιστρέφει, αυτό είναι το νέο Razer Kraken.

  Το πιο γνωστό Gaming Headset, εξελίχθηκε

  Από την αρχή της σειράς, το Razer Kraken έχει φτιάξει τη φήμη του ως τη βασική επιλογή στην Gaming κοινότητα, αφήνοντας το στίγμα του σε πολλά Gaming Events και Τουρνουά.  Έχουμε βελτιώσει πλέον τα χαρακτηριστικά του αγαπημένου από πολλούς ακουστικού, κάνοντας τα πιο άνετα ώστε να μπορείτε να παίζετε όλη μέρα με το Gaming Headset που αγαπάτε. Αυτό είναι το νέο Razer Kraken.

  ΔΥΝΑΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΧΟΣ

  Απολαύστε εξαιρετικό βάθος και καθαρότητα στον ήχο σας, γεμάτο μπάσο για ένα ευρύ soundscape. Από τα βήματα των εχθρών πίσω σας μέχρι τις εκρήξεις και τους πυροβολισμούς γύρω σας, κάθε ακουστική λεπτομέρεια ακούγεται όταν παίζετε με το Razer Kraken.

  ΠΙΟ ΠΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΗ

  Βελτιώσαμε την επένδυση της κεφαλής των ακουστικών και την κάναμε ακόμα πιο παχιά, ώστε να σας ανακουφίζει από την πίεση στο κεφάλι σας για άνεση που διαρκεί. Το πλαίσιο από αλουμίνιο Bauxite του Razer Kraken το καθιστά ελαφρύ, εύκαμπτο και εξαιρετικά ανθεκτικό.

  ΠΑΙΞΤΕ ΑΝΕΤΑ

  Μαξιλαράκια με Cooling gel-infused, μειώνουν τη συσσώρευση θερμότητας, ενώ ένα μαλακό πανί συνδυασμένο με δερματίνη παρέχει άνεση και ηχομόνωση, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το Gaming για ώρες.

  ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΚΑΡΔΙΟΪΔΕΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

  Το μικρόφωνο του Razer Kraken χρησιμοποιεί ένα μοτίβο καρδιοειδούς λήψης έτσι ώστε η φωνή σας να συλλαμβάνεται με σαφήνεια χωρίς περιττό θόρυβο στο παρασκήνιο. Απορρίπτει τον θόρυβο από το πλάι και πίσω από το μικρόφωνο, έτσι ώστε οι συμπαίκτες σας να σας ακούν πάντα δυνατά και καθαρά.


  Χαρακτηριστικά

  Γενικά Xαρακτηριστικά
  Εγγύηση 2 έτη
  Συχνότητα Ηχείων 12 - 28000 Hz
  Τύπος Over Ear
  Χρώμα Μαύρο
  Σύνδεση Ενσύρματη
  Λοιπα Xαρακτηριστικά
  Πρόσθετα χαρακτηριστικά Μήκος καλωδίου 1,3m , Quick mute μικρόφωνο