Άμεσα Διαθέσιμο

Media-Tech MT-868 Smartwatch

Το Media-Tech MT868 είναι ένα smartwatch με οθόνη αφής που μπορεί να συνδεθεί με κινητό Android ή iOS. Μεταξύ των δυνατοτήτων του ξεχωρίζουν η καταγραφή βημάτων και απόστασης και ο ενσωματωμένος μετρητής καρδιακών παλμών.

Προστασία: Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Λειτουργίες: Email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Αδιάβροχο: Απλή Επαφή με Νερό

 • Εγγύηση: 1 έτος
 • Χρήση: Καθημερινή
 • Χρώμα: Μαύρο
 • Αισθητήρας: Παρακολούθηση Καρδιακού ρυθμού, Μέτρηση κορεσμού αρτηριακού οξυγόνου, Μετρητής αποστάσεων, Βηματομετρητής, Μετρητής καύσης θερμίδων, Μετρητής Αρτηριακής Πίεσης, Μετρητής Ύπνου.
 • Αρχική τιμή

  21,00€

  Περιγραφή

  Το Activeband Progress MT868 της Media-Tech είναι μια έξυπνη συσκευή που λειτουργεί σαν ένα κοινό ρολόι αλλά ταυτόχρονα καταγράφει την αθλητική σας δραστηριότητα αλλά και τους παραμέτρους του οργανισμού σας. Μέσω του συστήματος καταγραφής που διαθέτει μπορεί να σας ενημερώνει για πολλές ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού σας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Διαθέτει μπαταρία που διαρκεί για 7 ημέρες σε κανονική λειτουργία και 15 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Το Activeband Progress MT868 μπορεί να καταγράψει : αρτηριακή πίεση, καρδιακό παλμό, επίπεδο οξυγόνου στο αίμα ενώ μπορεί να υπολογίσει τις θερμίδες που καίτε μέσα στην ημέρα. Είναι εξοπλισμένο με: βηματομετρητή, μετρητή απόστασης, υπενθύμιση δραστηριότητας, ξυπνητήρι ενώ καταγράφει και αναλύει την ποιότητα του ύπνου σας.Επίσης σας ενημερώνει για SMS κλήσεις και ειδοποιήσεις Κοινωνικών Δικτύων. Συμβατό με Android και iOS μέσω εφαρμογής που μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο store. Διαθέτει αγγλικό μενού

  Χαρακτηριστικά

  Γενικά Xαρακτηριστικά
  Εγγύηση 1 έτος
  Χρήση Καθημερινή
  Χρώμα Μαύρο
  Αισθητήρας Παρακολούθηση Καρδιακού ρυθμού, Μέτρηση κορεσμού αρτηριακού οξυγόνου, Μετρητής αποστάσεων, Βηματομετρητής, Μετρητής καύσης θερμίδων, Μετρητής Αρτηριακής Πίεσης, Μετρητής Ύπνου.
  Συμβατότητα Android 4.4 ή νεότερο , iOs 8 ή νεότερο
  Σύνδεση Bluetooth
  Λοιπα Xαρακτηριστικά
  Πρόσθετα χαρακτηριστικά Ειδοποιήσεις Δραστηριοτήτων, Ειδοποιήσεις Push, Ειδοποιήσεις SMS / Κλήσεων, 1,3" IPS TFT οθόνη, Αδιάβροχη προστασία IP65, δονήσεις, σύνδεση με εφαρμογή στο smartphone
  Μπαταρία Li-po, 15 μέρες Standby, 7 μέρες κανονικής χρήσης